نیک آهنگ کوثر- خودنویس:

اگر بی‌بی‌سی فارسی چنین نظرسنجی‌ای را منتشر نکند، چندان عجیب نیست، اما وقتی رسانه‌ای که بودجه‌اش را مالیات دهنده و به عبارتی، رای دهنده‌ی آمریکایی می‌پردازد، نبود یک نظرسنجی متفاوت با نظرسنجی‌های قبلی، سوال‌برانگیز نیست؟ 

اینکه مثلاَ کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران در برنامه طنز خود، حضور در انتخابات مجلس در ایران را تبلیغ کند و بداند که رادیو فردا هم دقیقا پخشش می‌کند، می‌تواند برای من منتقد محل سوال باشد، اما فرض را بر نشنیدن برنامه از سوی سردبیر رادیو فردا گذاشت و اینکه مدیران رادیو فردا متوجه این ماجرا نشده‌اند و بابت تبلیغ به نفع انتخابات جمهوری اسلامی که تحت شرایطی غیر دموکراتیک برگزار می‌شود هم نیازی به توضیح ندیده‌اند. خود کمپین هم شاید حس می‌کند که «ناظران» مخالفتی با تبلیغ به نفع جناح روحانی هم نخواهند داشت. تبلیغ به شرکت در انتخابات مجلس، قاعدتا به برای کشاندن طرفداران اصول‌گرایان نیست. اگر هست، بنده را عفو کنید...نمی‌دانستم!

اما وقتی پشت سر هم، نظرسنجی‌هایی در مورد نگاه «مثبت» مردم آمریکا که اتفاقا اکثریتی جمهوری‌خواه را در انتخابات کنگره برگزیده‌اند و چندان هم نگاه مثبتی به دموکرات‌ها نداشته‌اند را در سایت رادیو فردا می‌بینم، اما اثری از آخرین نظرسنجی معتبر که می‌گوید تنها ۲۱٪ مردم آمریکا حامی توافق هستند نیست، دیگر بحث از سوال برانگیز بودن می‌گذرد. جالب آنکه صدای آمریکا در سایت خودش این خبر را منتشر کرده است.

دقت کنید: ۲۱٪ مردم آمریکا بر اساس یک نظرسنجی معتبر، موافق توافق آمریکا و ایران هستند و نیمی از مردم آمریکا مخالفند. این اختلاف کمی نیست. چطور در موقعیتی نزدیک رای‌گیری در کنگره، به این مساله اشاره نشده است؟

برو به آدرس